Line-Up 2022

Line Up Vrijdag 1 April 2022:

We don’t copy Johnny Cash, we pay tribute to the Man in Black and play his music.

Boys named Sue is dé Johnny Cash tributeband.
Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. De band speelt overal: cafés, festivals, theaters, bruiloften en partijen.
Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden.
Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. Ze bestaan sinds 2001 en zijn daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Ze laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held, want: everybody loves Cash.

Wouter van der Spek – Vocals & Acoustic Guitar
Richard Hakkenes – Vocals & Acoustic Guitar
Danny Vlaspoel – Electric Guitar & Vocals
Joeke Wouda – Bass
Paul Schothorst – Drums
JakeDogs, begonnen in 2013 als muziekliefhebbers, ontstond er een nieuwe inspiratie voor ander soortige muziek. 

Dirk, al jarenlang zanger van de Feetwarmers, kon nu de country stijl combineren met rock.
Germ uit misschien nog wel de meeste bands (Bombarje, Friersk, Vintage, Gerard & Compagnie, …), speelde van Folk tot perfecte covers in verschillende bands en kan nu meer een eigen invulling geven aan songs.
Anne-Arjen van alle markten thuis door the Clitt, Gyn Gedonder, Charlie and the Sidekicks, maar ook door gastsessies met mondharmonica.
Eelco (en Anne-Arjen) uit de ‘dood gebloede’ Gyn Gedonder. Beide nog niet klaar om elkaar los te laten. Want tja, een band is niet alleen een groepje dat muziek maakt, maar samen vorm je een hechte groep vrienden die elke week lief en leed met elkaar deelt. Dit opgeven betekent ook een beetje afscheid van elkaar nemen. 

Tribute to CCR
Creedence Clearwater Revival, wie is er niet groot mee geworden? “I put a spell on you”, “Fortunate son”, “Suzie Q”, “Long as I can see the light” klinken niet alleen oud, maar ook jong bekend in de oren.
De Country/Blues/Folk/Rock ervaring vormen de perfecte ingrediënten om de nummers van CCR extra te peperen en op eigen wijze te brengen. De band speelt klassiekers als ‘Who’ll stop the rain, Fortunate Son, Bad moon rising & Green River op een energieke uitdagende manier!


Dirk Machiela – Leadzang, gitaar, mandoline
Anne Arjen Blanksma – Gitaar, mondharp, zang
Eelco Braaksma – Basgitaar, zang
Germ Dikland – Drums, zang 
The Hangouts is een vijfkoppige ‘steengoede’ Rolling Stones tribute band uit het Noorden van het land.

Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can’t get no) Satisfaction, Jumpin’ Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg “obscure” Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten welke de reguliere Stones coverbands niet spelen.

Met dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richard & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger. Doe je ogen dicht en je hoort de Stones in topvorm!
 
Einte Bijlsma – zang, mondharmonica
Anne-Arjen Blanksma – gitaar, zang
Hendrik Elings – drums, zang
Martijn Smilde – gitaar
Gilian de Wit – bas

Line Up Zaterdag 2 April 2022:

ALL THA FOKK

Deze man behoeft in noord Nederland geen intro meer… (maar we doen het lekker toch )
All Tha Fokk is een DJ die niet naar een feestje komt, maar het feestje brengt!
Met zijn grote glimlach en passie voor muziek is hij niet te missen op het podium. Een bom vol energie die hij met veel plezier overbrengt op het publiek.
Een Allround DJ, MC en Entertainer die zeker niet vies is van een feestje.
Stil staan tijdens zijn optredens is geen optie!
De stijl van All Tha Fokk is zowel energiek als sexy waarbij genres geen rol spelen. “Alles kan, alles mag” is zijn motto.

OBZ

Ze zijn niet meer weg te denken op Social media, in ‘t Café en menig feesttent met hun megahit:
‘𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗰𝗵𝗲𝗹’

Met duizenden filmpjes op tiktok, meer dan 1 miljoen views op YouTube en miljoenen streams op Spotify,
Komen de mannen van OBZ official op 2 april naar Spring Break Menaam

Joop Obama & The Presidents

Een jonge, enthousiaste, energieke band die in zijn korte bestaan al op een aantal grote festivals heeft gestaan: Bregepop, Aaipop en het jubileumfeest van de Suskes in de Trije te Franeker.
Een band waarvan we in de toekomst nog veel van zullen horen!

De band speelt live covers die er op gericht zijn om de tent op zijn kop te zetten. Van Drukwerk tot de White Stripes en van Deep Purple tot Normaal.

In 2019 bracht de band twee singles uit: “Autocross” en “Ik ben een man”.
Naar aanleiding van een uitzending van “Boer zoekt vrouw” besluit zanger Joop een brief te schrijven naar boerin Annemiek. Echter de brief is nooit geschreven. Wel een nieuw lied dat als inzending werd gebruikt. Titel van het nummer is natuurlijk “Annemiek”.

Joop Obama- zang
Anne Symen Abma – drums
Erik Pluister – basgitaar
Jelger Vlas – gitaar